Home » Nieuws » Geslaagde 16e editie Hanzevast Nieuwjaarsconcert

Geslaagde 16e editie Hanzevast Nieuwjaarsconcert

06 januari 2017

Donderdag 5 januari jongstleden startte het nieuwe jaar traditiegetrouw met het licht verteerbare Hanzevast Nieuwjaarsconcert van het Noord Nederlands Orkest.

Vanaf zeven uur stroomde de Kleine Foyer van de Oosterpoort te Groningen, speciaal bestemd voor de ruim 300 genodigde van Hanzevast, langzaam vol. Na  het welkomstwoord van Jaap Wolters, algemeen directeur van Hanzevast, vertrok eenieder richting de Grote Zaal om het nieuwjaarsconcert bij te wonen.

Alles wat goed is, kwam bij elkaar: een feestelijke sfeer, een glaasje met oude bekenden in de foyer, vrolijke muziek en die altijd weer indrukwekkende kwaliteit van het NNO. Het orkest verzorgde een feestelijk programma waarin fraaie muziek noten werden afgewisseld met de komische noten van de solist van dit programma: sopraan en comédienne Francis van Broekhuizen. De beroemde opera-aria’s en Weense klassiekers, gespeeld onder leiding van dirigent Ed Spanjaard, bleken ook dit jaar weer de beste ingrediënten voor dat speciale nieuwjaarsgevoel.

Na afloop van het concert kwamen alle Hanzevast-genodigden weer bijeen in de Kleine Foyer, waar nog lang werd nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje en werd vooruitgeblikt op een goede samenwerking in 2017.

Foto tijdens het concert

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Geslaagd 17e Nieuwjaarsconcert 2018

05 januari 2018

Het Noord Nederlands Orkest (NNO) speelde afgelopen...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2017

03 januari 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer
Zijaanzicht van de MS Constructor

Hanzevast sluit miljoenendeal met Boskalis

25 november 2017

Beleggingsaanbieder Hanzevast een miljoenendeal...

Lees meer

Vastgoed Fusiefonds verkoopt vijf kantoorgebouwen

07 november 2017

Het desinvesteringsplan van Vastgoed Fusiefonds...

Lees meer