Home » Nieuws » Hanzevast sluit nieuwe huurovereenkomst Unamic/HCN

Hanzevast sluit nieuwe huurovereenkomst Unamic/HCN

20 oktober 2017

Hanzevast heeft namens Hanzevast Fonds 25 CV een nieuwe meerjarige huurovereenkomst gesloten met Unamic/HCN. De nieuwe huurovereenkomst betreft circa 1.530 m² in kantoorgebouw ‘Pas de Deux’, gelegen aan de Hanzelaan in Zwolle.

Unamic/HCN levert dienstverlening aan een groot en gevarieerd aantal opdrachtgevers met activiteiten als klantenservice, technische helpdesk en het voor opdrachtgevers monitoren van social media. Op de locatie in Zwolle levert Unamic/HCN een uitgebreide dienstverlening op het gebied van custom care, aan onder andere Telfort en Ziggo.

Het kantoorgebouw ‘Pas de Deux’ ligt direct bij het NS-station Zwolle en op vijf minuten wandelen van de binnenstad. ‘Pas de Deux’ vormt daarmee een aantrekkelijke locatie voor vele bedrijven. Andere huurders in het gebouw zijn Stichting Bevolkingsonderzoek Oost, Roxit IT, Rijksgebouwendienst (DUO) en Office Training Centrum.

De komende tijd wordt extra geïnvesteerd in de entrees en openbare ruimtes van het gebouw om het gebouw extra aantrekkelijk te maken voor de moderne kantoorgebruiker. Er is thans nog circa 5.000 m² beschikbaar voor verhuur.
 

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Vastgoed Fusiefonds verkoopt vijf kantoorgebouwen

07 november 2017

Het desinvesteringsplan van Vastgoed Fusiefonds...

Lees meer

Amerikaanse belegger koopt vastgoed binnenstad Groningen

12 oktober 2017

Beleggingsaanbieder Hanzevast heeft afgelopen vrijdag...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg september 2017

29 september 2017

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Hanzevast verkoopt drie kantoren

25 september 2017

Hanzevast heeft namens het Vastgoed Fusiefonds Hanzevast...

Lees meer