Home » Nieuws » Hanzevast sluit nieuwe huurovereenkomst Unamic/HCN

Hanzevast sluit nieuwe huurovereenkomst Unamic/HCN

20 oktober 2017

Hanzevast heeft namens Hanzevast Fonds 25 CV een nieuwe meerjarige huurovereenkomst gesloten met Unamic/HCN. De nieuwe huurovereenkomst betreft circa 1.530 m² in kantoorgebouw ‘Pas de Deux’, gelegen aan de Hanzelaan in Zwolle.

Unamic/HCN levert dienstverlening aan een groot en gevarieerd aantal opdrachtgevers met activiteiten als klantenservice, technische helpdesk en het voor opdrachtgevers monitoren van social media. Op de locatie in Zwolle levert Unamic/HCN een uitgebreide dienstverlening op het gebied van custom care, aan onder andere Telfort en Ziggo.

Het kantoorgebouw ‘Pas de Deux’ ligt direct bij het NS-station Zwolle en op vijf minuten wandelen van de binnenstad. ‘Pas de Deux’ vormt daarmee een aantrekkelijke locatie voor vele bedrijven. Andere huurders in het gebouw zijn Stichting Bevolkingsonderzoek Oost, Roxit IT, Rijksgebouwendienst (DUO) en Office Training Centrum.

De komende tijd wordt extra geïnvesteerd in de entrees en openbare ruimtes van het gebouw om het gebouw extra aantrekkelijk te maken voor de moderne kantoorgebruiker. Er is thans nog circa 5.000 m² beschikbaar voor verhuur.
 

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Hanzevast verkoopt kantoor van 25.000 m2 aan Schroders

21 februari 2018

Beleggingsaanbieder Hanzevast heeft afgelopen dinsdag...

Lees meer

Hanzevast ontvangt subsidie voor innovatieproject

19 februari 2018

Vastgoedmanagementinformatiesystemen zijn vandaag...

Lees meer

Geslaagd 17e Nieuwjaarsconcert 2018

05 januari 2018

Het Noord Nederlands Orkest (NNO) speelde afgelopen...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2017

03 januari 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer