Home » Nieuws » Lean & Green Award voor Drive Greenish

Lean & Green Award voor Drive Greenish

06 december 2016

Op woensdag 30 november vond bij Waterschap Rivierenland in Tiel de uitreiking van de Lean & Green Awards en Stars plaats. Ditmaal viel ook vastgoedonderneming Hanzevast in de prijzen. De verhuurder ontving de Personal Mobility Award voor het Drive Greenish-concept bij kantoorgebouw Greenish.

Greenish staat in het teken van duurzaam en groen ondernemen. Er zijn niet alleen plannen om van het kantoorgebouw aan de A4 in Den Haag een energielabel A te maken, er komen ook mogelijkheden voor duurzaam vervoer. Zo zal Fastned een snellaadpaal voor elektrische auto’s bij het kantorencomplex plaatsen en kunnen er straks via een gemakkelijk intekensysteem elektrische leenauto’s gehuurd worden. “Door elektrisch rijden worden snelweglocaties ook weer aantrekkelijk voor duurzame bedrijven,” aldus drs. Jaap Wolters, algemeen directeur van Hanzevast.

In totaal ontvingen negen bedrijven de Lean & Green Personal Mobility Award, waaronder ABN-AMRO, Mobility Label en Hanzevast. Het Lean & Green netwerk bestaat inmiddels uit 500 koplopers in acht Europese Landen, verdeeld in twee categorieën: Logistics en Personal Mobility. Deze bedrijven zetten zich op allerlei verschillende manieren in voor de verduurzaming van mobiliteit. Zo wordt niet alleen het milieu ontzien, maar kunnen er ook flinke kosten worden bespaard. Zo ontstaat een win-win situatie voor mens en milieu.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2017

28 juni 2017

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2017

30 maart 2017

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Beleggers Hanzevast Fusiefonds stemmen in met verkoop

17 februari 2017

De beleggers van Vastgoed Fusiefonds Hanzevast C.V....

Lees meer
Foto tijdens het concert

Geslaagde 16e editie Hanzevast Nieuwjaarsconcert

06 januari 2017

Donderdag 5 januari jongstleden startte het nieuwe...

Lees meer