Home » Over Hanzevast » Divisies

Divisies

De Hanzevast Group is een vastgoed- en scheepvaartonderneming met de kernactiviteiten beleggen en beheren. De strategie en het beleid van Hanzevast zijn voortdurend gericht op het genereren van meerwaarde voor onze beleggers, huurders en charteraars. Wij stellen hun belangen voorop. Ook in de huidige uitdagende markt bewijst Hanzevast deze meerwaarde. Het aanbieden van vernieuwende financieringsvormen vanwege de terugtredende rol van de banken op de kapitaalmarkt, het ontwikkelen van flexibele huurconcepten: het zijn slechts enkele voorbeelden van de toegevoegde waarde die Hanzevast haar relaties biedt.

Onze missie:

Winstgevende groei door het internationaal aanbieden van innovatieve diensten.

Onze visie:

De beste zijn!

Onze kernwaarden:

•  Integriteit
•  Klanttevredenheid
•  Duurzaamheid
•  Transparantie
•  Gemotiveerde medewerkers

Divisies:

Hanzevast bestaat uit drie divisies: beleggingsmaatschappij Hanzevast capital, vastgoedonderneming Hanzevast real estate en scheepvaartonderneming Hanzevast shipping. Tezamen beheerst Hanzevast zo de hele waardeketen.

Hanzevast capital

Hanzevast capital is aanbieder van fiscaal geoptimaliseerde...

Lees meer

Hanzevast real estate

De kernactiviteiten van Hanzevast real estate omvatten het...

Lees meer

Hanzevast shipping

Hanzevast shipping is een in Groningen gevestigd,  internationaal...

Lees meer

Meer weten
Contact


Downloads

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.