Brug

“De Brug” is een representatief kantoorgebouw, gelegen op een zichtlocatie direct aan de A2 in Zaltbommel. Het gebouw omvat vier zelfstandige bouwlagen die een logische en effectieve eenheid vormen, maar die door de zelfstandige voorzieningen en een tweedeling per etage ook prima geschikt zijn voor deelverhuur.

Het gebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak ter grootte van in totaal 2.901 m2 kantoor en bij het gebouw behoren in totaal 58 parkeerplaatsen. Het gebouw omvat vier zelfstandige bouwlagen die een logische en effectieve eenheid vormen, maar die door de zelfstandige voorzieningen en een tweedeling per etage ook prima geschikt zijn voor verhuur in delen.

Dit representatieve kantoorgebouw is direct gelegen aan de snelweg A2 en is onderdeel van kantorenpark Waluwe. Dagelijks passeren er op deze belangrijkste noord-zuid verbinding meer dan 90.000 voertuigen. De gemeente Zaltbommel heeft destijds bij de ontwikkeling hoge eisen gesteld aan de inrichting van het kantorenpark. Stedenbouwkundig vormt de onderhavige kantoorontwikkeling dan ook een scheiding tussen de A2 en de aan de westkant gerealiseerde woonbebouwing. Architectonisch verantwoord zijn de kantoren ingepast in hun omgeving, zodat zij deel uitmaken van het totale gebied.

Meer weten
Contact


Downloads

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.