ms Megan C

De ms Megan C is een hoogwaardig multipurpose-schip en is breed inzetbaar en niet gebonden aan één type lading. Het schip heeft een laadvermogen van 12.600 DWT en beschikt over twee dekkranen, waardoor zij onafhankelijk van havenfaciliteiten kunnen laden en lossen. Dat maakt het schip zeer flexibel en wereldwijd bijzonder breed inzetbaar. Het schip wordt voornamelijk ingezet voor het transport van stukgoederen en projectladingen zoals:

•  Projectlading
•  Bulklading zoals graan, kolen en ijzererts
•  Staal- en houtproducten en goederen op pallets
•  Containervracht.

Kenmerken

Vlag: Isle of Man    
Lengte:  138 m  Breedte:  21 m 
Draagvermogen:  12.600 DWT Lading: 16.600 m3
Dekkranen: 2 maal 80T  Brandstof: 800 m3
Diesel: 250 m3 Smeerolie: 50 m3
Ballast: 5.000 m3 Maximale snelheid 15kn

Het schip

De ms Megan C wordt geklasseerd bij het bureau Germanischer Lloyd als + 100 A5, MPV-Dry cargo Vessel, E, G, ESP, Strenghtened for Heavy Cargo, BWM-S, SOLAS II-2, Reg.19 + MC E AUT en zal onder de vlag van Engeland of Isle of Man gaan varen. Het scihp beschikt door het geavanceerde ontwerp en de moderne constructie over een grote transportcapaciteit. Door de aanwezigheid van een tussendek is het schip zeer geschikt voor het transport van stukgoederen en projectlading. Het schip kan dus verschillende soorten lading gecombineerd vervoeren. Het combineren van lading maakt dat het Schip economischer kan varen per af te leggen vervoertraject.

Meer weten
Contact


Downloads

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.