Home » News » Gemeente Groningen keert terug naar Tromphuis

Gemeente Groningen keert terug naar Tromphuis

13 December 2016

De Gemeente Groningen sluit een nieuw huurcontract af voor kantoorruimte in het Tromphuis aan de Trompsingel in het centrum van Groningen. Het betreft een meerjarig contract voor 700 m2 kantoorruimte. Daarmee huurt de gemeente de gehele derde verdieping en een gedeelte van de tweede verdieping van het gebouw.

De gemeente had reeds tien jaar 900 m2 in het Tromphuis gehuurd, maar besloot in 2013 de huur niet te verlengen. Op het moment huurt de gemeente in het gebouw naast het Tromphuis. Een uitbreiding in het naastgelegen Tromphuis lag daarom voor de hand. De reeds goede ervaringen met het Tromphuis en de centrale ligging trokken de gemeente over de streep om terug te komen.

De gemeente heeft reeds een gedeelte van de kantoorruimte beschikbaar gesteld aan Stichting Noorderslag. De stichting organiseert elk jaar één van de grootste muziekevenement in Groningen, Eurosonic Noorderslag. De gemeente zal vanaf 1 maart ook de rest van het gehuurde betrekken.

Daarmee is het gehele gebouw van eigenaar Hanzevast real estate verhuurd. Andere huurders in het gebouw zijn onder andere het Noord Nederlands Orkest, Arbo Content en VSP Risk.

Tromphuis, Trompsingel, Gemeente Groningen

Always stay up to date with our newsletter

Herkapitalisatie drie vastgoedfondsen van Hanzevast

20 December 2016

Afgelopen donderdag heeft Hanzevast het vastgoed...

Read more

Persbericht: JSB Hanze Goteborg

12 December 2016

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Read more

Lean & Green Award voor Drive Greenish

06 December 2016

Op woensdag 30 november vond bij Waterschap Rivierenland...

Read more

Pas op! Oplichter actief

18 November 2016

Wij hebben vernomen dat een oplichter actief is...

Read more

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.