Home » News » Persbericht: JSB Hanze Goteborg

Persbericht: JSB Hanze Goteborg

12 December 2016

Geachte bondhouder,

Namens de uitgevende instelling brengen wij u hierbij op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Vlootfonds Hanzevast 3 – ms Hanze Göteborg NV alsmede de aan dit fonds gelieerde 8,0% Junior Secured Bond – ms Hanze Göteborg.

De deelnemers in de 8,0% Junior Secured Bond hebben via deze obligatie een lening verstrekt aan Vlootfonds Hanzevast 3 – ms Hanze Göteborg NV.

In vervolg op de informatie bijeenkomst van 28 juli 2016 kunnen wij melden dat de Rabobank akkoord is met het opschorten van de aflossingsverplichting tot 1 juli 2017. Conform eerdere aankondigen heeft de bestuurder ook dit kwartaal moeten besluiten dat de rente komend kwartaal niet kan worden uitgekeerd en wordt bijgeschreven op de hoofdsom. Onderstaand is het effect hiervan per einde derde kwartaal 2016 voor uw certificaat beschreven.

Bijschrijving:
In het vierde kwartaal van 2016 zal per bond van € 1.000 een bedrag van € 27,46 rente worden bijgeschreven. De periode waarover de rente wordt berekend is de periode van 1 oktober t/m 31 december 2016.

De waarde per bond van € 1.000 inclusief bijgeschreven rente vertegenwoordigt per 31 december 2016 een waarde van € 1.400,24.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Hebt u nog vragen naar aanleiding van dit schrijven, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Hanzevast Capital NV

Always stay up to date with our newsletter

Herkapitalisatie drie vastgoedfondsen van Hanzevast

20 December 2016

Afgelopen donderdag heeft Hanzevast het vastgoed...

Read more
Tromphuis, Trompsingel, Gemeente Groningen

Gemeente Groningen keert terug naar Tromphuis

13 December 2016

De Gemeente Groningen sluit een nieuw huurcontract...

Read more

Lean & Green Award voor Drive Greenish

06 December 2016

Op woensdag 30 november vond bij Waterschap Rivierenland...

Read more

Pas op! Oplichter actief

18 November 2016

Wij hebben vernomen dat een oplichter actief is...

Read more

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.