Home » Nieuws » 10-jarig bestaan Stichting Florentina

10-jarig bestaan Stichting Florentina

24 maart 2015

Zondag 22 maart jongstleden is het 10-jarig bestaan van Stichting Florentina gevierd. Stichting Florentina is een non-profit organisatie die een bijdrage levert aan de educatieve ontwikkeling van kinderen en hun directe omgeving in ontwikkelingslanden in Afrika.

Het eerste project van de stichting was het realiseren van het Elizabeth Center in Tanzania. Aan dit project is Hanzevast als founding sponsor verbonden. Klik hier voor een film over de ontwikkeling van het project gedurende de afgelopen 10 jaar.

Momenteel volgen 400 leerlingen, verdeelt over 9 klassen, onderwijs op het Elizabeth Center. Hier vindt u een impressie van een typische schooldag op het Elizabeth Center. Resultaat van de toename van leerlingen is dat sinds 2012 de school elk jaar tussen de 20-40 afstudeerders voortbrengt. Naast het aanbieden van onderwijs levert het Elizabeth Center ook nog andere bijdragen aan de gemeenschap.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.