Home » Nieuws » Abbott Logistics B.V. verlengt huurcontract in Zwolle

Abbott Logistics B.V. verlengt huurcontract in Zwolle

19 december 2014

Namens het fusiefonds heeft Hanzevast real estate overeenstemming bereikt metAbbott Logistics B.V.  inzake een langjarige verlenging  van de huidige huurovereenkomst. Met de overeenkomst is een oppervlakte gemoeid van circa 3.772 m²  kantoorruimte in het gebouw Kamperpoort aan de Meeuwenlaan 4 te Zwolle. Naast de kantoorruimte huurt Abbott 61 nabijgelegen parkeerplaatsen.

Abbott Logistics Zwolle is een vestiging van de wereldwijde organisatie Abbott. De Zwolse vestiging is het planningcentrum van de logistieke onderneming. Abbott Logistics Zwolle regelt planning, inkoop en opslag. Naast de logistiek heeft Abbott Logistics Zwolle de verantwoordelijkheid voor diverse financiële diensten. Deze diensten bestaan uit financiering, de financiële administratie en financiële consultancy.

Bovenstaande verhuurdeal bevestigt het beeld van Hanzevast van een marktopleving in Q4. Mede dankzij deze opleving sluit Hanzevast dit jaar voor meer dan 100.000 m² kantoorruimte een verlenging dan wel een nieuw  huurcontract af.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.