Home » Nieuws » Adviespraktijk Gebouwen vestigt zich in gebouw Hanzevast

Adviespraktijk Gebouwen vestigt zich in gebouw Hanzevast

15 augustus 2012

Hanzevast Real Estate heeft in huurder Adviespraktijk Gebouwen een gebruiker gevonden voor een deel van het gebouw aan de Zonnebaan 1 in Utrecht.

Zonnebaan 1 in Utrecht maakt onderdeel uit van het Fusiefonds. In 2010 werden 9 van de 23 vastgoedfondsen van Hanzevast in dit fonds gefuseerd. In totaal maken 32 gebouwen onderdeel uit van het Fusiefonds. Onderstaand bericht stond hierover op VastgoedJournaal.

"Nieuw expertisecentrum voor leegstaand vastgoed van start"
 

In Utrecht is een nieuw expertisecentrum voor leegstaand vastgoed van start gegaan. Het nieuwe centrum met de naam Adviespraktijk Gebouwen biedt alle relevante expertises: van fiscalisten tot en met duurzaamheidsspecialisten; van juristen tot en met constructeurs; van bouwfysici tot en met communicatiedeskundigen. Voordeel van Adviespraktijk Gebouwen is dat de deskundigen niet in dienst zijn, maar per vraagstuk betrokken worden bij streng geselecteerde bedrijven.

Volgens het nieuwe expertisecentrum is voor een succesvolle herbestemming van nieuw of leegstaand vastgoed vele specialismen vereist. André Verschoor, directeur en initiatiefnemer: “Het probleem daarbij was tot nu toe, dat de benodigde kennis niet gebundeld was. Kennisfragmentatie heeft een aantal negatieve consequenties, zoals het uit de planning lopen van het project of een niet optimale invulling. Ook worden projecten hierdoor niet altijd vanuit de juiste invalshoek aangevlogen. Met Adviespraktijk Gebouwen behoort dit soort problemen tot het verleden.” 

Adviespraktijk Gebouwen kenmerkt zich door een pragmatische werkwijze. Afgestemd op het project wordt het juiste team van experts samengesteld. Samen met de opdrachtgever wordt vervolgens in één sessie de oplossing van het probleem gezocht en gevonden. Enkele voorbeelden:

  • voor pensioenfondsen en beleggers: het transformatie-klaar maken van gebouwen en vastgoedportefeuilles,
  • voor gemeenten en provincies: de herstructurering van kantoorparken en bedrijventerreinen,
  • voor woningcorporaties: de herstructurering van woongebieden,
  • voor ontwikkelaars: de succesvolle realisatie van vastgoedinitiatieven.

De experts van de Adviespraktijk Gebouwen zijn afkomstig van toonaangevende ondernemingen zoals 2012 Architecten, Bak, Bartels, CMS, Coresta, Dietz Communicatie, Draaijer & Partners, EVC, Matrix, Nieman, PWC, SAB, Wassenaar en Zenber.

André Verschoor heeft een veeljarige ervaring als adviseur in bouw- en vastgoed, als ondernemer en als manager van een beursgenoteerde onderneming. 

Adviespraktijk Gebouwen heeft zich gevestigd aan de Zonnebaan 1 in Utrecht in een kantoorpand dat al langer leegstond. Op 31 augustus om 16 uur vindt de officiële opening plaats door wethouder Gilbert Isabella.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.