Home » Nieuws » Anti-terreuroefening aan boord de Hanze Goteborg

Anti-terreuroefening aan boord de Hanze Goteborg

28 april 2016

Op vrijdag 8 april jongstleden heeft een speciale eenheid van de Spaanse marine in samenwerking met Hanzevast shipping een anti-terreuroefening aan boord de ms Hanze Göteborg uitgevoerd. In totaal werkte een groep van 35 mannen en vrouwen mee aan de oefening.

Om half negen ’s ochtends heeft een deel van de mariniers het schip geënterd en de bemanning in gijzeling genomen. Kapitein de Beer wist uit de handen van de gijzelnemers te blijven en kon vanuit zijn hut met de bemanning en de buitenwereld communiceren. Uiteindelijk wisten de andere mariniers de bemanning te bevrijden en de zogenaamde terroristen te overmeesteren.

Hanzevast heeft tijdens deze oefening ook haar eigen jaarlijkse ship/shore drill uitgevoerd waarbij de emergency response protocollen getest werden. Beide oefeningen zijn goed verlopen en zowel de Spaanse marine als Hanzevast is erg tevreden over het verloop en de uitkomst van de oefeningen.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.