Home » Nieuws » Autoplanning blijft op bedrijventerrein De Gooisekant in Almere

Autoplanning blijft op bedrijventerrein De Gooisekant in Almere

11 april 2016

Namens haar opdrachtgever Vastgoedfonds Hanzevast Holland 58 CV heeft Hanzevast real estate overeenstemming bereikt met Autoplanning inzake een verlenging van de huidige huurovereenkomst. Het betreft een meerjarige verlenging voor circa 700 m2 kantoorruimte in het kantoorgebouw Triptygon aan de Luidsprekerstraat in Almere.

Autoplanning is een algemene leasemaatschappij die sinds haar oprichting in 1997 een eigen kijk op autolease heeft. Autoplanning is niet gelieerd aan een bank, automerk of importeur. Deze ongebondenheid geeft hen de ruimte om flexibel in te spelen op de mobiliteitswensen. Service en persoonlijke aandacht voor bestuurders, wagenparkbeheerders en dealers staan daarbij centraal.

“De locatie is voor ons qua uitstraling van belang,” legt Eduard Effting, operationeel en financieel directeur van Autoplanning, uit, “En dat hebben we gevonden in de Luidsprekerstraat in Almere.” Het gebouw is gelegen op het moderne bedrijventerrein De Gooisekant, een van de hoogwaardigste bedrijventerreinen van Almere. Op slechts twee minuten van de A6, is het terrein goed bereikbaar, niet alleen per auto, maar ook per bus.

De andere huurder in het gebouw is Hoffman Bedrijfsrecherche.

Triptygon

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.