Home » Nieuws » BBP Media huurt kantoorruimte in Woerden

BBP Media huurt kantoorruimte in Woerden

12 januari 2015

Namens verhuurder Vastgoedfonds Hanzevast Holland 63 CV heeft Hanzevast real estate overeenstemming bereikt met BBP Media inzake een nieuwe huurovereenkomst. De huurovereenkomst is overeengekomen voor een meerjarige periode en betreft ca. 775 m2 kantoorruimte in het gebouw De Poort aan de Beneluxlaan 2c te Woerden.

BBP Media is een onafhankelijk B2B-mediabedrijf en al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met een leidend global congres en een drietalige website een aanzienlijke internationale positie opgebouwd.

Naast BBP Media huren ook Roche Nederland B.V. en Actelion Pharmaceuticals Nederland B.V. in gebouw de Poort. Door bovenstaande transactie, waarin Hanzevast werd bijgestaan door MVGM Bedrijfshuisvesting,  is het hele gebouw weer langjarig verhuurd.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.