Home » Nieuws » Bencom betrekt historisch koetshuis in Groningen

Bencom betrekt historisch koetshuis in Groningen

07 maart 2016

Op 1 februari jongstleden heeft de Bencom Group haar intrek  genomen in de Manege, het voormalige koetshuis van villa Hilghestede aan de Verlengde Hereweg 174 te Groningen. Het betreft een overeenkomst voor circa 380 m2 kantoorruimte met een meerjarige looptijd.

Bencom, het bedrijf van de Groninger internetondernemer Ben Woldring, is al jaren een grote speler op de markt voor onafhankelijke vergelijkingssites. Ze richten zich op internet, digitale tv, bellen, energie en hotelboekingen en hebben recentelijk hun portefeuille uitgebreid met verzekeringen. Het hoofdkantoor is gevestigd te Usquert, maar de groei van het bedrijf vroeg om uitbreiding naar een centraler gelegen locatie die goed bereikbaar is vanuit de drie Noordelijke provincies.

Bencom is met name te spreken over de indeling van hun nieuwe kantoor. “Omdat het voor ons belangrijk is dat iedereen gemakkelijk met elkaar kan overleggen, waren we op zoek naar een ruimte waarin iedereen zo veel mogelijk op dezelfde vloer werkt, zonder dat we allemaal in afgesloten kamers zitten. Veel van de andere mooie historische panden in Groningen vielen daarom af,” aldus Mark Wierenga, verantwoordelijk voor sales en PR bij Bencom. 

Bencom is gevestigd op de eerste verdieping van de Manege. Het historisch koetshuis is in 2003 gerestaureerd en uitgebouwd tot kantoorruimte met onderliggende parkeergarage. De naam Manege komt van manege Jutting, die vroeger in het pand was gevestigd; voor oudere Groningers nog een begrip. Andere huurders in de Manege zijn Hanzevast real estate, Hanzevast shipping en reclamebureau Rpublic.

De Manege

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.