Home » Nieuws » Directie Hanzevast Capital vanuit eigen gelederen versterkt

Directie Hanzevast Capital vanuit eigen gelederen versterkt

23 januari 2013

Na afronding van het AFM toetsingstraject, waarbij getoetst wordt op betrouwbaarheid en deskundigheid, treden de heren Jos Westra en Martijn Mobach per 1 november 2012 toe tot de directie van Hanzevast capital BV en Hanzevast capital NV. Beide heren komen uit de eigen gelederen van de Hanzevast organisatie en zij zullen die taken ook blijven vervullen simultaan met hun nieuwe positie.

Westra (32) is sinds november 2011 directeur/bestuurder van Hanzevast Real Estate en daarmee eindverantwoordelijk voor het feitelijke beheer van de vastgoedfondsen van Hanzevast. Drie jaar daarvoor is hij bij Hanzevast begonnen en was verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van de nieuwe afdeling Fondsmanagement, waar het management van de vastgoedfondsen samenkomt. Voordat Westra bij Hanzevast begon heeft hij een aantal functies bekleed op het gebied van commercieel vastgoed. Westra combineert vastgoedervaring met kennis van de beleggersmarkt, vastgoedfinanciering en fondsstructuren.

Kapitein Mobach (43) is sinds 1 mei 2011 directeur/bestuurder van Hanzevast Shipping, waarvoor hij 5 jaar een Duitse rederij met 35 schepen leidde. Mobach voer zelf 12 jaar wereldwijd op de grote handelsvaart, waarvan de laatste jaren als gezagvoerder. Zijn brede ervaring in scheepvaart en in scheepsmanagement wendt Mobach nu aan voor de Hanzevast scheepvaartfondsen.

De heer J.H. Wolters, oprichter en CEO van Hanzevast, blijft zijn directiefunctie binnen Hanzevast capital onverminderd vervullen. Hanzevast capital heeft derhalve vanaf heden een driekoppige directie.

Met de aanstelling van de heren Westra en Mobach wordt binnen de directie van Hanzevast capital, de  specifieke vakkennis voor zowel vastgoed als scheepvaart verstrekt.


Hoofddoel van Hanzevast en haar directie blijft om de investeringsfondsen goed door de huidige tijden heen te loodsen. Kortom het beleggersbelang staat blijvend voorop. De visies op vastgoed en scheepvaart die uiteengezet zijn op het symposium van 10 december 2012, zijn daarin de leidraad naar de toekomst.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.