Home » Nieuws » Een maatje meer in Amersfoort

Een maatje meer in Amersfoort

23 juni 2011

De vastgoedportefeuilles van Hanzevast omvatten fraaie kantoorpanden op vaak uitstekende locaties. Op de meest in het oog springende plek in het stationsgebied van Amersfoort liggen de twee geschakelde kantoorgebouwen Alpha I en II. Huurder in een van de kantoorgebouwen is Kwintes, een instelling in de geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke opvang. Sinds augustus 2010 huurt Kwintes 575 m2 kantoorruimte en negen parkeerplaatsen op de begane grond. Met ingang van 1 juni 2011 is daar nog eens 285 m2 op de eerste verdieping bij gekomen, evenals vier parkeerplaatsen. Jasper Brolsma, Asset Manager bij Hanzevast Real Estate, is erg blij met deze uitbreiding: “De kantorenmarkt in Amersfoort vertoont weinig beweging, vandaar dat we zeer tevreden zijn met deze uitbreiding.”

Zeer interessant voor niet BTW-plichtige huurders
Vanwege de lage BTW-opslag is het gebouw zeer aantrekkelijk voor huurders die zijn vrijgesteld van BTW. Het totale object heeft een verhuurbaar oppervlak van ca. 4.552 m2, verdeeld over Alpha I (2.912 m2) en Alpha II (1.640 m2). Beide gebouwen tellen naast de begane grond nog vier verdiepingen. Gebouw Alpha I beschikt daarnaast over een souterrain waarin de parkeergarage is ondergebracht. De beide gebouwen bevatten onder meer voorzieningen als een representatieve entreehal, personenliften, een parkeergarage en een pantry. De mogelijkheid bestaat ook om het object gedeeltelijk te huren. De meest recente huurder was Gewest Eemland.

Gunstige parkeernorm
De parkeerfaciliteiten zijn zeer gunstig. Bij het gebouw behoren 73 parkeerplaatsen, verdeeld over het eigen terrein en een parkeerkelder.

Interesse?
Download hier de uitgebreide verkoopbrochure (pdf van 1,1 MB).
Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende rondleiding? Neem contact op met Jasper Brolsma, Assetmanager, tel. +31 (0)6 - 53 800 600, brolsma@hanzevast.nl
Gebouw Alpha

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.