Home » Nieuws » Een zichtlocatie voor EPC in Nieuwegein

Een zichtlocatie voor EPC in Nieuwegein

18 april 2016

Namens haar opdrachtgever Vastgoedmaatschap MPC Holland 39 heeft Hanzevast real estate overeenstemming bereikt met EPC inzake een nieuwe huurovereenkomst. Het betreft een meerjarig contract voor circa 900 m2 kantoor- en bedrijfsruimte in het kantoorgebouw Clermont aan de Fultonbaan in Nieuwegein.

EPC is een grafimediabedrijf dat zich onder andere specialiseert in printen, digitaal drukwerk en grafische vormgeving. Het bedrijf is ooit begonnen als copyshop, maar is in 25 jaar tijd uitgegroeid tot een totaalleverancier in de grafische dienstverlening die klanten over heel Nederland van professionele service voorziet.

Aangezien het niet mogelijk was om op de oude locatie in Nieuwegein te blijven, ging EPC op zoek naar nieuwe huisvesting. Omdat hun klanten sterk in Nieuwegein vertegenwoordigd zijn, ging het bedrijf op zoek naar een mooie zichtlocatie in de stad. De nieuwe productielocatie moest ook meteen de groei die EPC op het moment meemaakt, kunnen accommoderen. Het bedrijfspand aan de Fultonbaan voldeed aan alle eisen.

“Het nieuwe kantoor bevalt ons meer dan prima,” vertelt Jeffrey Gruters, algemeen directeur van EPC. Het gebouw zal in de komende tijd opgeknapt worden. Eerst wordt het interieur aangepakt en daarna staat ook de buitenkant op de planning. “We hebben er vertrouwen in dat het kantoor een echte trekpleister kan gaan worden. We wachten met smart op de vernieuwde look van het pand,” aldus dhr. Gruters.

Clermont

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.