Home » Nieuws » Elisabeth Center viert eerste graduation

Elisabeth Center viert eerste graduation

22 november 2012

Het opleidingscentrum Elisabeth Center heeft op zaterdag 10 november j.l. de eerste ‘graduation’ gevierd. Hiermee heeft de eerste lichting schoolkinderen, na de start in 2005, het schooldiploma behaald. Een heugelijke gebeurtenis. In totaal waren zo’n 650 mensen aanwezig, waaronder ‘hoogwaardigheidsbekleders’, vaak in hun mooiste kleren. Er was veel zang en dans, cabaret en andere uitvoeringen van de kinderen en ouders. Ook was er naar Afrikaans gebruik heerlijk te eten.

De festiviteiten vonden plaats in en om de zojuist opgeleverde Multi Purpose Assembly Hall, daarnaast zijn een aparte keuken, toiletten en administratiegebouw neergezet. Op dit terrein zal ook de ‘boarding house’ annex hostel gebouwd worden, evenals daarachter de ‘secondary school’. De (‘financial self supporting’) plannen daarvoor worden momenteel verder uitgewerkt door het lokale management; steeds meer en zeer gecommitteerde zusters. Met andere - uiteenlopende – inkomen genererende projecten dient het centrum hiermee in 2017 (financieel) geheel op eigen benen te staan.

Hanzevast capital is als founding sponsor betrokken bij de totstandkoming van het Elisabeth Center.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.