Home » Nieuws » External ISM/ISPS Audit ms Hanze Gendt

External ISM/ISPS Audit ms Hanze Gendt

01 februari 2013

In navolging van haar goede resultaat van de Internal ISM/ISPS Audit op 1 november 2012 jl in Port Thisvi te Griekenland, waarbij de implementatie werkzaamheden en uitvoer van de Company Procedures en de Class en Flag State procedures zijn getoetst, heeft onlangs de External ISM/ISPS Audit plaatsgevonden.

De External ISM/ISPS Audit is op 26 en 27 januari in Port Huangpu te China uitgevoerd. Hierbij worden net als bij de Internal Audit alle vereisten en procedures getoetst.  

In navolging van de zuster Schepen ms Hanze Groningen en ms Hanze Goslar heeft ook ms Hanze Gendt de External Audit met een goed resultaat afgesloten.  

Het uiteindelijke resultaat is dat de ms Hanze Gendt op gebied van ISM (International Safety Management) en ISPS (International Code for the Security of Ships and Port Facilities)  haar Full Term Certificaten heeft behaald. 

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.