Home » Nieuws » G2K huurt 207 m2 in het Groningse Schnitgerhuys

G2K huurt 207 m2 in het Groningse Schnitgerhuys

09 september 2013

Hanzevast real estate heeft namens Hanzevast Monumenten I overeenstemming bereikt met G2K over de verhuur van circa 207 m² kantoorruimte in het Schnitgerhuys aan de Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen en vier parkeerplaatsen. De overeenkomst is aangegaan voor de duur van drie jaar.

G2K is een design- en communicatiebureau met vestigingen in Groningen en Amsterdam. Het bureau ontwikkelde de visuele identiteit van onder meer Gasunie en Rijksuniversiteit Groningen en is verantwoordelijk voor het design van de onlangs gerealiseerde Telegraaf apps voor iPad en smartphone. 

Frank Baas, managing director van G2K, licht de keuze voor het Schnitgerhuys toe: “Het Schnitgerhuys is één van de meest bijzondere monumentale villa’s in de stad Groningen. Het pand verkeert volledig in de oorspronkelijke staat; prachtig om in te mogen werken. De ligging tegenover het Groninger Museum en de ruime parkeerplaatsen hebben ons over de streep getrokken om weer te kiezen voor de binnenstad.”

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.