Home » Nieuws » Geslaagd 17e Nieuwjaarsconcert 2018

Geslaagd 17e Nieuwjaarsconcert 2018

05 januari 2018

Het Noord Nederlands Orkest (NNO) speelde afgelopen donderdag de eerste editie van het door Hanzevast mede mogelijk gemaakte Nieuwjaarsconcert in de Oosterpoort. De inmiddels 17de editie van het Hanzevast Nieuwjaarsconcert is een lange traditie waarmee het Noord Nederlands Orkest jaarlijks veel muziekliefhebbers en ook de gasten van Hanzevast een plezier doet.

De traktatie van dit concert was sopraan Lenneke Ruiten. Zij zong onder andere de Waanzinaria uit Lucia de Lammermoor van Donizetti, de Klokjesaria uit Lakmé van Delibes en de aria Glitter and be Gay uit Candide van Bernstein. De aria’s werden afgewisseld met feestelijke orkeststukken van Händel en Johann Strauss.

Na afloop van het concert kwamen alle 500 Hanzevast-genodigden weer tezamen in de foyer. Hier werd onder het genot van een hapje en een drankje nog lang nagepraat en vooruitgeblikt op het nieuwe jaar.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.