Home » Nieuws » Geslaagd Hanzevast Nieuwjaarsconcert 2014

Geslaagd Hanzevast Nieuwjaarsconcert 2014

14 januari 2014

Donderdag 9 januari jongstleden vond het Hanzevast Nieuwjaarsconcert 2014 plaats in De Oosterpoort te Groningen.

Vanaf zeven uur stroomde de Kleine Foyer van De Oosterpoort, speciaal bestemd voor de ruim 300 genodigden van Hanzevast, langzaam vol. Oude bekenden ontmoetten elkaar, er werden nieuwe contacten gelegd en veel geanimeerde gesprekken gevoerd. Na  het welkomstwoord van Jaap Wolters, algemeen directeur van Hanzevast, vertrok eenieder richting de Grote Zaal om het nieuwjaarsconcert van het Noord Nederlands Orkest bij te wonen.

Hoofdingrediënten van het warmbloedige concert waren de bekende werken van Strauss en Léhar en Spaanse en Latijns-Amerikaanse zarzuela’s, opzwepende en energieke muziek. Ook sopraan Jeanine de Bique maakte veel indruk met haar heldere en krachtige stemgeluid. Onder leiding van dirigent Benjamin Levy zorgde zij samen met het Noord Nederlands Orkest voor een zeer indrukwekkend muzikaal begin van 2014.

Na afloop van het concert kwamen alle Hanzevast-genodigden weer bijeen in de Kleine Foyer, waar nog lang werd nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Bekijkt u voor een sfeerimpressie de foto’s hieronder.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.