Home » Nieuws » Hanze Goteborg doorstaat annual surveys

Hanze Goteborg doorstaat annual surveys

21 juli 2016

De ms Hanze Göteborg heeft op maandag 18 en dinsdag 19 juli haar jaarlijkse klasse en in-water surveys weer met goed gevolg doorstaan. Superintendent van Hanzevast Roland Schuiten was hierbij ter ondersteuning aanwezig.

Op maandag vonden de klasse annuals plaats, inclusief de jaarlijkse radio survey. De certificerende instelling DNV GL is aan boord geweest om het schip te keuren aan de hand van de internationale wet- en regelgeving op het gebied van techniek, veiligheid en milieu. Dinsdag is er, ook onder toeziend oog van DNV GL, een in-water survey uitgevoerd. Hierbij is onder andere de romp geïnspecteerd door duikers en de tolerantie van de schroef en het roer gemeten. Het schip is weer voor een jaar goedgekeurd om te varen.

De Hanze Göteborg was in de Spaanse havenstad Marín om een partij van haar lading sojabonen te lossen die ze had geladen in Rio Grande, Brazilië.Gedurende alle surveys ging het lossen gewoon door. Woensdag 20 juli kon de Hanze Göteborg haar reis weer voortzetten, ditmaal naar Santander in het noorden van Spanje, om ook de rest van haar lading te lossen.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg September 2018

10 september 2018

Geachte bondhouder,   Namens de uitgevende...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.