Home » Nieuws » Hanzevast breidt dienstverlening huurders uit

Hanzevast breidt dienstverlening huurders uit

04 april 2014

Hanzevast real estate is begonnen met het uitrollen van supersnel internet in haar kantoorgebouwen. Alle panden zullen gefaseerd via een eigen glasvezelnetwerk met het internet worden verbonden. Hiermee breidt Hanzevast de dienstverlening naar haar huurders uit.

Het tijdelijk ontbreken van een internetverbinding is vaak een bottleneck bij verhuizingen. Door haar panden nu zelf aan te sluiten zorgt Hanzevast ervoor dat dergelijke problemen tot het verleden behoren; huurders worden aangesloten op de dag dat ze de sleutel van hun kantoorruimte ontvangen. 

Met snelheden tot 1 gigbit behoort het Hanzevast-netwerk tot één van de snelste van Nederland, terwijl de kosten voor een verbinding 50 tot 75% lager liggen dan bij de telecom- en kabelleveranciers. Hierdoor maakt Hanzevast diensten als cloud, VOIP en HD videoconference toegankelijk voor alle gebruikers.

Enige tijd geleden is Hanzevast begonnen met een pilottraject in Amsterdam. Vanwege het succes hiervan worden er de komende maanden eveneens projecten opgestart in Hoofddorp, Maarssen, Groningen en Leeuwarden.

Hanzevast verwacht dat de beschikbaarheid van een goede internetverbinding in toenemende mate mee zal wegen bij de besluitvorming van huurders om voor een bepaalde locatie te kiezen.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.