Home » Nieuws » Hanzevast breidt personeelsbestand uit

Hanzevast breidt personeelsbestand uit

09 september 2014

De afgelopen periode heeft Hanzevast Capital N.V. drie management trainees in dienst genomen. Na het succesvol introduceren van het programma vorig jaar geeft Hanzevast het traineeship op deze wijze een passend vervolg.

Naast de vorig jaar begonnen Daan Koopmans en Niels van Dalen bestaat het team van trainees nu verder uit Laurence Reinders, Janine de Jong en Jan Deen. Laurence is 26 jaar en heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen. Hij was hiervoor werkzaam bij SG Automatisering als financieel consultant. Hij gaat zich binnen Hanzevast richten op fondsmanagement voor de divisie shipping. Janine de Jong is 23 jaar en heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen de master Accountancy & Controlling behaald. Zij gaat zich in eerste instantie bezighouden met de servicekosten van de huurders van Hanzevast. Eerder in 2014 is Jan Deen (26) in dienst getreden, na het behalen van de master Strategy & Innovation Management aan de Rijksuniversiteit Groningen richt hij zich nu onder andere op de public relations en communicatie van Hanzevast.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.