Home » Nieuws » Hanzevast breidt personele bezetting uit

Hanzevast breidt personele bezetting uit

14 april 2016

Recentelijk heeft Hanzevast een aantal nieuwe medewerkers aangenomen om de gelederen van Hanzevast real estate en Hanzevast shipping te versterken.

Sebastiaan Andringa is sinds januari 2016 bij Hanzevast werkzaam als assetmanager. Hij is verantwoordelijk voor het commerciële beheer van de vastgoedportefeuille in West Nederland. Hij houdt zich bezig met het relatiebeheer met huurders en bedrijfsmakelaars, alsmede het aanbieden en verhuren van beschikbare ruimten. Andringa is hiervoor accountmanager bij Annexum geweest. Hij heeft Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd en heeft daarna een pre-master Vastgoedkunde gedaan aan de Amsterdam School of Real Estate.

Elena Chernyshova is sinds maart 2016 in dienst bij Hanzevast als quality manager. Zij is verantwoordelijk voor het quality en compliance management van de vloot. Chernyshova komt oorspronkelijk uit Klaipėda, Litouwen. Zij werkte daar als assistent fleetmanager en fleet operations manager in de visserij. In Nederland heeft ze eerst als assistent quality manager bij Feederlines gewerkt voordat ze de overstap naar Hanzevast maakte. Zij heeft een bachelor in International Economic Relations aan de Belarus State Economic University in Minsk behaald.

Bram Heeres is sinds april 2016 werkzaam bij Hanzevast als servicemanager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het technisch en facilitair beheer van de panden in Groningen. Hij is via een stage binnengekomen op de afdeling Technisch Beheer en is hierna doorgestroomd naar de functie servicemanager. Heeres is bezig de studie Vastgoed en Makelaardij af te ronden aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Sebastiaan Andringa

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2019

31 december 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg september 2019

27 september 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.