Home » Nieuws » Hanzevast breidt personele bezetting verder uit

Hanzevast breidt personele bezetting verder uit

21 april 2016

Recentelijk heeft Hanzevast een aantal nieuwe medewerkers aangenomen om de gelederen te versterken.

Douwe van der Laan is sinds januari 2016 in dienst bij Hanzevast als sales manager. Hij is daarmee het vaste aanspreekpunt voor participanten. Hij is ook verantwoordelijk voor het verstrekken van informatie over de ontwikkelingen in de lopende en nieuwe fondsen. Van der Laan heeft hiervoor zijn eigen onderneming opgezet.

Jelmer Spliethoff werkt sinds januari 2016 bij Hanzevast als business developer. Hij is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe initiatieven binnen Hanzevast, zoals het exploiteren van parkeerterreinen en het aanbieden van glasvezel internetverbindingen.  Spliethoff heeft Sociale Geografie en Planologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en is gespecialiseerd in Environmental and Infrastructure Planning.

Aurora Sayers is sinds februari 2016 in dienst bij Hanzevast als communicatiemedewerker. Zij is daarmee verantwoordelijk voor de bedrijfscommunicatie en de marketing en zij is tevens het aanspreekpunt voor de pers. Zij houdt zich onder andere bezig met het schrijven van de persberichten en het beheren van de website. Sayers heeft hiervoor als auteur en redacteur voor Noordhoff Uitgevers gewerkt. Zij heeft Engelse Taal en Cultuur gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft een specialisatie in Writing, Editing and Mediating.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.