Home » Nieuws » Hanzevast Deskundigen Symposium

Hanzevast Deskundigen Symposium

05 december 2014

Donderdag 4 december heeft op het terrein van de Westergasfabriek het 9e Hanzevast Deskundigen Symposium plaatsgevonden. In de Openbare Verlichting kwamen ruim 150 participanten en intermediairs samen met 30 werknemers van Hanzevast. Hanzevast was trots om Wabe van Enk, hoofdredacteur PropertyNL en Tineke Netelenbos, voorzitter van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders, te kunnen presenteren als gastsprekers. Op boeiende wijze lieten zij hun licht  schijnen over de vastgoedwereld en de scheepvaartindustrie.

Na de gastsprekers kwamen namens Hanzevast directeur shipping Martijn Mobach en algemeen directeur Jaap Wolters aan het woord. Zij presenteerden de cijfers van Hanzevast en legden beide nadruk op de kracht van de CV, die kortstondig werd omgedoopt tot CF (een georganiseerde vorm van Crowd Funding).  Na het presenteren van de cijfers en ideeën van Hanzevast was er ruimte voor discussie. Deze discussie werd net als de gehele middag uitstekend in goede banen geleid door dagvoorzitter Aize Bouma.

Er werd na afloop nog lang doorgediscussierd over de presentaties en over kansen in de toekomst gesproken. Hanzevast kijkt uit naar volgend jaar, wanneer naast het 10e Deskundigen Symposium ook het 20 jarige bestaan van Hanzevast op 3 december wordt gevierd.

Bekijk het onderstaande fotoverslag voor een sfeerimpressie.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.