Home » Nieuws » Hanzevast Deskundigen Symposium 2015

Hanzevast Deskundigen Symposium 2015

15 december 2015

Op donderdag 3 december jl. werd het 10e Hanzevast Deskundigen Symposium in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam gehouden. Het symposium stond tevens in het teken van het 20 jarige bestaan van Hanzevast. In het concertgebouw waren ruim 350 gasten aanwezig. Hanzevast was trots om voormalig minister Prof. Dr. Willem Vermeend en Drs. Matthias Ruttmann, Managing Director en mede-eigenaar van MST (één van de grootste bulk Handysize schepen operators), te kunnen presenteren als gastsprekers. Op boeiende wijze lieten zij hun licht schijnen over de actuele en toekomstige verwachtingen van het pensioenstelsel en de scheepvaartindustrie met name de Handysize Bulk sector.
 
Na de gastsprekers kwamen namens Hanzevast directeur Jos Westra en algemeen directeur Jaap Wolters aan het woord. Zij presenteerden de cijfers van de fondsen van Hanzevast en benadrukten de kansen en bedreigingen van balansopschoning door banken. Na het presenteren van de cijfers en ideeën van Hanzevast was er ruimte voor discussie. Deze discussie werd net als de gehele middag uitstekend in goede banen geleid door dagvoorzitter Aize Bouma.
De avond werd afgesloten met een dinerbuffet en een gezellige nazit. Er werd na afloop nog lang gediscussieerd. Wederom was het een uiterst boeiende en interactieve avond.

Bekijk het onderstaande fotoverslag voor een sfeerimpressie.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg September 2018

10 september 2018

Geachte bondhouder,   Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2018

28 juni 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.