Home » Nieuws » Hanzevast en Apollo Tyres sluiten meerjarige huurovereenkomst

Hanzevast en Apollo Tyres sluiten meerjarige huurovereenkomst

12 november 2012

Namens Hanzevast Fonds 33 C.V., onderdeel van Vastgoed Fusiefonds Hanzevast C.V., heeft Hanzevast Real Estate overeenstemming bereikt met Apollo Tyres Global R&D B.V., inzake een langdurige huurovereenkomst. Het betreft ruim 2500 m2 inclusief bijbehorende parkeerplaatsen in het gebouw  “La Tramontane” aan het Colosseum 2 op het Business Science Park te Enschede.

Het markante, geheel met natuursteen beklede gebouw, gelegen aan de hoofdweg tussen Hengelo en Enschede is ontworpen door A+D+P Architecten en is gebouwd door Wessels Rijssen. Het gebouw heeft een oppervlakte van circa 5900 m2, met deze transactie is er nog circa 3400 m2 voor verhuur beschikbaar.

Apollo Tyres Global R&D B.V. werd bij deze transactie commercieel begeleid door de heer E. Bos van BCapital. DTZ Zadelhoff was de adviseur aan de zijde van Hanzevast Real Estate.

Het in Nederland te vestigen Apollo Tyres Global R&D B.V. is onderdeel van Apollo Tyres Ltd uit lndia en krijgt haar kantoor in Enschede. Apollo Tyres Global R&D B.V. is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het testen van alle personenwagen- en bestelwagenbanden voor alle merken die het bedrijf voert (o.a. Apollo, Vredestein en Dunlop). Dit doet het bedrijf met 100 medewerkers voor alle markten, overal ter wereld.

Met de aanhuur van dit gebouw zal Apollo Tyres Global R&D B.V., naast Apollo Vredestein B.V., een nieuw Nederlands onderdeel vormen van  Apollo Tyres Ltd uit lndia.

Het Business & Science Park is een van de Enschedese toplocaties voor sciencebedrijven (R&D, innovatie) en zakelijke dienstverlening. Het park maakt deel uit van het Kennispark en biedt mogelijkheden voor sciencebedrijven en ICT-dienstverleners die verzekerd willen zijn van een onderscheidende locatie. De zeer gunstige ligging ten opzichte van de Technische Universiteit Twente heeft ook voor veel bedrijven een voorkeur.   

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.