Home » Nieuws » Hanzevast en Bruynzeel Interfinish B.V. sluiten een huurovereenkomst

Hanzevast en Bruynzeel Interfinish B.V. sluiten een huurovereenkomst

17 januari 2013

Namens Vastgoedfonds Hanzevast Holland 58 heeft Hanzevast Real Estate overeenstemming bereikt met Bruynzeel Interfinish B.V. inzake een huurovereenkomst voor een langjarige periode. Het betreft ca. 330 m² kantoorruimte en 8  parkeerplaatsen in het gebouw “Triptygon” aan de Luidsprekerstraat 24 te Almere.

Bruynzeel Interfinish is de specialist in systeemwanden en interieur. Met al 70 jaar kennis en ervaring zorgt Bruynzeel Interfinish ervoor dat de binnenkant van een bedrijfspand er inspirerend uitziet. Een plek waar gevoel en effectiviteit naast elkaar kunnen bestaan. De kernwaarden van Bruynzeel Interfinish zijn: hoogwaardige kwaliteit, daadkracht, innovatie en creativiteit. Duurzaamheid speelt daarbij een belangrijke rol. Het is ons streven om binnen vijf jaar een geheel duurzame bedrijfsvoering tot stand te brengen.

Hanzevast Real Estate is bij deze transactie geadviseerd door Zuiver Almere Vastgoedadviseurs in collegiale samenwerking met Arcuris bedrijfsmakelaars. Voor verhuur zijn thans nog circa 1.050 m² beschikbaar.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.