Home » Nieuws » Hanzevast en ParkBee openen parkeerplaats centrum van Almere

Hanzevast en ParkBee openen parkeerplaats centrum van Almere

01 april 2016

In samenwerking met parkeerexploitant ParkBee gaat Hanzevast real estate haar parkeerplaats aan de Wisselweg in Almere heropenen. Het parkeerterrein bestaat uit 58 parkeerplekken en kan vanaf 1 april door iedereen gebruikt worden.

De parkeerplaats ligt voor het kantoorgebouw dat Hanzevast aan de Wisselweg beheert. ParkBee was geïnteresseerd in deze locatie vanwege de goede ligging. De parkeerbehoefte in Almere is hoog en het parkeerterrein ligt midden in het centrum op slechts 400 meter van het centraal station. Klanten kunnen gemakkelijk betalen via ParkMobile, volgens Kassa en de ANWB de voordeligste en gebruiksvriendelijkste parkeerapp van Nederland. De parkeerplaats kan indien nodig worden uitgebreid met 84 extra parkeerplekken.

Dit is het eerste resultaat van de nieuwe samenwerking tussen Hanzevast en ParkBee. In de komende weken zullen zij ook parkeerplaatsen gaan openen aan de Jansbuitensingel in Arnhem en aan het Hoendiep in Groningen.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.