Home » Nieuws » Hanzevast feliciteert Launch Cafe Groningen met verzilvering Nationale Flexplek Test

Hanzevast feliciteert Launch Cafe Groningen met verzilvering Nationale Flexplek Test

18 december 2015

Tegenwoordig is alles en iedereen flexibel. Nederland telt inmiddels bijna een miljoen zzp-ers, waarvan een groot deel regelmatig buiten de deur te vinden is. Het Launch Cafe zag hierin een kans in de markt en is in 2012 een samenwerking gestart met Hanzevast. Het Launch Cafe nam hun intrek in het “Van Elmpthuis” in Groningen, een voormalig bankgebouw in Art-Deco stijl. Op 1 juni 2012 hebben zij de deuren geopend en kunnen ondernemers een (flex) werkplek, kantoorruimte of vergaderruimte huren.

In opdracht van Asus en in samenwerking met Microsoft, de NS en Sprout is het Flexplektest-team gestart. Zij hebben onderzoek gedaan waar je het lekkerste kan werken en waar de ‘secundaire’ voorwaarden het beste zijn geregeld. In de categorie ‘beste lokale flexplek van Nederland’ is het Launch Cafe op de tweede plek geeindigd. Hanzevast feliciteerd het Launch Cafe met het verzilveren van hun inspanningen om van het Launch Cafe de beste werkplek te maken.
 

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.