Home » Nieuws » Hanzevast in het Dagblad van het Noorden

Hanzevast in het Dagblad van het Noorden

07 september 2015

GRONINGEN - Hanzevast heeft vergevorderde plannen voor een woontoren aan de Van Ketwich Verschuurlaan waarin 64 huurwoningen in de vrije sector komen.

Aan de Reitemakersrijge gaat volgende maand de eerste paal in de grond voor zeven herenhuizen met ieder zeven appartementen. Volgens Hanzevast-eigenaar Jaap Wolters zit Groningen te springen om huurwoningen voor de middenklasse. ,,Het is voor mensen met een middeninkomen erg moeilijk om een geschikte huurwoning te vinden. De vraag is groot, maar er is in Groningen een enorm gebrek aan woningen in dit segment, terwijl Groningen het juist moet hebben van de middenklasse.''

Markt trekt aan

Wolters kan merken dat de vastgoedmarkt voor het eerst sinds 2008 aantrekt. De plannen en vergunningen voor de ruim 50 meter hoge toren die aan de Van Ketwich Verschuurlaan moet verrijzen waren al rond toen de crisis op de vastgoedmarkt losbarstte. De plannen gingen in de ijskast, maar worden daar nu weer uitgehaald, omdat de interesse bij beleggers voor dit soort projecten groot is.

Voor het project aan de Reitemakersrijge werden met gemak beleggers gevonden. Binnen drie uur was het project al overtekend door belangstellenden die wilden investeren. Daarmee kwam de financiering (zonder banken) rond.

Bron: Dagblad van het Noorden

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.