Home » Nieuws » Hanzevast neemt het roer over

Hanzevast neemt het roer over

23 juni 2011

Diving Support Vessel ms Constructor is op 7 mei 2011 uitgevaren voor werkzaamheden ten behoeve van Smit Internationale. Hiermee kwam een voorlopig einde aan een bijzonder hectische periode waarin de Beherend Vennoot vele acties heeft ondernomen om het schip in de vaart te houden, zoals de overname van het schip en het tijdelijk arrangeren van een andere bemanning.

Op dit moment wordt gesproken met verschillende partijen over een langlopend chartercontract. Hoogwaardige technologie De ms Constructor is speciaal ontwikkeld voor het uitvoeren van duik- en constructiewerkzaamheden op zee en beschikt over hoogwaardige technologie aan boord. Het 77 meter lange en 18 meter brede schip is speciaal ontwikkeld voor saturatieduiken tot 200 meter diep en is onder meer uitgerust met een saturatieduiksysteem, een helikopterdek en een 110 tons-kraan. Door te werken met een bemanning in drie ploegen is het schip 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar.

Onlangs verscheen een interessant artikel over dit unieke schip dat zeer specialistische werk verricht, dat we u zeker niet willen onthouden.
Eerste DSV in 10 jaar die onder Nederlandse vlag gaat varen (bron: Tijdschrift Offshore Visie -2/2011)
> Klik hier voor het volledige artikel

Diving Support Vessel

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.