Home » Nieuws » Hanzevast neemt nieuwe werknemers aan

Hanzevast neemt nieuwe werknemers aan

16 augustus 2016

De afgelopen maanden heeft Hanzevast een aantal nieuwe medewerkers aangenomen om de financiële en technische afdeling te versterken.

Matthieu van den Wijngaard werkt sinds juli 2016 voor Hanzevast als groep controller. Hij is daarmee eindverantwoordelijk voor de financiële administraties, jaarverslagen en rapportages van de fondsen en het bedrijf. Ook stuurt hij het Shared Service Centre aan. Meneer Van Den Wijngaard is na zijn studie als accountant bij KPMG begonnen en hij heeft vervolgens ruim 20 jaar ervaring als (interim) controller bij verschillende bedrijven opgedaan. Hij heeft Bedrijfseconomie aan de HEAO in Groningen gestudeerd en heeft daarna de NIVRA-opleiding tot register accountant gedaan aan Neyenrode Business Universiteit in Breukelen.

Ina de Jonge is sinds juli 2016 werkzaam bij Hanzevast als fondsadministrateur. Zij is daarmee verantwoordelijk voor de administratie van een aantal vastgoedfondsen, waaronder het Hanzevast Vastgoedfonds en de Duitse vastgoedfondsen. Mevrouw de Jonge heeft elf jaar bij Tamman, een onderneming die investeert en belegt in vastgoed- en scheepvaartparticipaties, een soortgelijke functie vervult. Zij is op het moment bezig met de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie.

Edwin Gils is sinds juni 2016 werkzaam bij Hanzevast als servicemanager. Hij is verantwoordelijk voor het technisch en facilitair beheer van de panden in Zuid- en West-Nederland. Meneer Gils heeft als facilitair coördinator bij een groot installatiebedrijf en als technisch beheerder bij GLS Facilities gewerkt. Hij heeft Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen gestudeerd.

Anouk van Oosterhout werkt sinds juni 2016 voor Hanzevast als medewerker servicemanagement. Zij is het vaste aanspreekpunt voor onze huurders. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de afhandeling van de storingen en klachten. Mevrouw Van Oosterhout heeft Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen gestudeerd en in gespecialiseerd in facility in business.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.