Home » Nieuws » Hanzevast real estate sluit huurovereenkomsten met Nictiz en vZVZ

Hanzevast real estate sluit huurovereenkomsten met Nictiz en vZVZ

18 augustus 2014

Namens verhuurder Hanzevast Fonds 27 CV heeft Hanzevast real estate overeenstemming bereikt metStichting Nictiz en vZVZ  inzake een meerjarige verlenging  van de huidige huurovereenkomsten. Met de overeenkomsten is een oppervlakte gemoeid van circa 2.300 m² kantoorruimte in het gebouw Palazzo Giardino D aan Oude Middenweg 55 te Den Haag.

Namens Hanzevast real estate heeft Daniëlle Helderop de totstandkoming van de verlenging begeleid. ‘Dat Nictiz en vZVZ de huurovereenkomsten verlengen bevestigt dat zorggerelateerde partijen zich goed thuis voelen in het gebouw en deze omgeving’, aldus Helderop. Nictiz streeft naar betere zorg door betere informatie en ondersteunt het zorgveld bij het benutten van ICT om de kwaliteit van- en efficiëntie binnen de zorg te verbeteren. vZVZ is onder andere verantwoordelijk voor implementatie van het Elektronisch Patiënten Dossier. Naast Stichting Nictiz en vZVZ zit ook de Nationale Politie in het gebouw aan de Oude Middenweg.

Hanzevast Fonds 27 CV maakt deel uit van het Hanzevast Fusiefonds. Het Fusiefonds is in 2010 tot stand gekomen door het samenvoegen van negen Hanzevast vastgoedfondsen.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.