Home » Nieuws » Hanzevast sluit huurovereenkomsten in Hoofddorp

Hanzevast sluit huurovereenkomsten in Hoofddorp

28 juli 2014

In de afgelopen maand heeft Hanzevast real estate namens haar opdrachtgever diverse transacties gedaan in gebouw de Horsten in Hoofddorp. Gebouw de Horsten is onderdeel van het Hanzevast Fusiefonds. Het Fusiefonds is in 2009 ontstaan door samenvoeging van negen Hanzevast vastgoedfondsen. De 32 gebouwen zijn gelegen in en nabij de grote steden van Nederland.

Taurus Europe en Koyo Holland verlengden hun huurovereenkomst met Hanzevast. XDES projects, dat recent haar 10-jarige bestaan heeft gevierd, is gestaag gegroeid van 80 m2 naar circa 450 m2. Daarnaast heeft Handelsmaatschappij Zuiderslag het nieuwe business center betrokken. In zijn totaliteit zijn er in de afgelopen maand voor circa 700 vierkante meter kantoorruimte nieuwe en vernieuwde overeenkomsten gesloten.

Naast de nieuwe contracten levert Hanzevast vanaf nu ook één van zijn nieuwe diensten in de Horsten; het gebouw is uitgerust met Hanzenet. Dit is de supersnelle glasvezel verbinding die geleverd wordt door Hanzevast. Hierdoor hebben alle huurders toegang tot glasvezel internet tegen een gereduceerd tarief doordat de infrastructuur door de verhuurder wordt aangelegd.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.