Home » Nieuws » Hanzevast sluit nieuwe huurovereenkomst met gemeente Den Haag

Hanzevast sluit nieuwe huurovereenkomst met gemeente Den Haag

16 juli 2015

Namens het Hanzevast Vastgoedfonds 62 CV  heeft Hanzevast real estate overeenstemming bereikt met gemeente Den Haag inzake het aangaan van een nieuwe huurovereenkomst voor kantoorgebouw ‘Sophiestaete’ gelegen aan de Koningin Sophiestraat 120-130 te Den Haag.

De huurovereenkomst heeft betrekking op circa  1.787 m2 kantoorruimte alsmede 15 parkeerplaatsen gelegen op het bij het gebouw behorende parkeerterrein alsmede in de onderliggende parkeergarage en is voor meerdere jaren aangegaan.

Andere huurders in het gebouw zijn Stichting Transmurale Zorg Den Haag e.o., Vierstroom Wonen met Zorg BV en  Stichting Jong Florence.

Het gebouw ligt op de rand van het Haagse Beatrixkwartier en waarborgt een goede bereikbaarheid voor zowel medewerkers als bezoekers doordat het is gelegen nabij de A12 (Utrechtsebaan) en op enkele minuten rijafstand van het verkeersknooppunt Prins Clausplein waar de snelwegen A4, A12 en A13 samenkomen. Openbaar vervoersvoorzieningen zijn daarbij op loopafstand gelegen. Huurders kunnen daarbij optimaal gebruik maken van de faciliteiten die de omringende kantoren bieden, zoals de voorzieningen van het op loopafstand gelegen WTC.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.