Home » Nieuws » Hanzevast sluit overeenkomst met Koudwerk

Hanzevast sluit overeenkomst met Koudwerk

14 oktober 2013

Hanzevast real estate heeft namens Hanzevast Vastgoedfonds B.V. overeenstemming bereikt met Koudwerk aangaande de verhuur van 31,5 m² kantoorruimte in het “Tromphuis” te Groningen. De gehele eerste verdieping is thans weer volledig verhuurd.

Koudwerk houdt zich bezig met het leggen van de eerste contacten, het genereren van kwalitatieve leads en het in kaart brengen van de markt. Het Groningse bedrijf doet dit brancheonafhankelijk, business-to-business en op management- en directieniveau. Met een groeiend klantenbestand, waaronder partijen als Kluwer, Incassade en Medisoft, werd het tijd de zolderkamer te verruilen voor een plek die bijdraagt aan de identiteit van Koudwerk. De keuze viel al snel op het “Tromphuis”. Dit pand heeft een prettige uitstraling, biedt een aangename werkomgeving en bevindt zich op loopafstand van het centrum en het Centraal Station.

Bent u ook op zoek naar een centraal gelegen, prettige werkomgeving nabij diverse voorzieningen? Neemt u dan vooral contact met ons op; in het “Tromphuis” komt rond maart 2014 ruimte beschikbaar voor de verhuur.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.