Home » Nieuws » Hanzevast sluit overeenkomst met Thabasco

Hanzevast sluit overeenkomst met Thabasco

21 november 2013

Hanzevast real estate heeft namens Hanzevast Vastgoedfonds B.V. overeenstemming bereikt met Thabasco/TBWA Groningenover de verhuur van circa 125 m² kantoorruimte in ‘Het Koetshuis’ aan de Verlengde Hereweg 174 in Groningen. 

Thabasco is een full service marketing- en communicatiebureau dat onderdeel uitmaakt van TBWA\Worldwide, een beursgenoteerde communicatiegroep met 250 kantoren in 77 landen. Van strategie en concepting tot e-commerce en webdesign: Thabasco maakt merken sterker, zowel qua beeld als beleving. Vaste ingrediënten hierbij zijn strategische vakkennis, creativiteit en inspiratie. 

Creative Director / Partner Hein Scholma is zeer enthousiast over de nieuwe kantoorruimte: “Het is een inspirerende loft, één groot creatief kantoor met een unieke plafondhoogte waarin het team helemaal tot z'n recht komt. Deze omgeving past als een maatpak en sluit naadloos aan bij het nieuwe reclamedenken en werken.”

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.