Home » Nieuws » Hanzevast sluit prima huurovereenkomst in Den Bosch

Hanzevast sluit prima huurovereenkomst in Den Bosch

27 september 2011

Hanzevast Real Estate heeft onlangs met Intrasurance BV uit Den Bosch een zevenjarige huurovereenkomst afgesloten voor ca. 1.900 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen aan het Pettelaarpark 80-89 in Den Bosch. Het pand Le Triangle is onderdeel van Vastgoedfonds Hanzevast Holland 55 C.V.. De huurovereenkomst gaat in per 1 januari 2012.

Intrasurance is een volmachtbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het automatiseren en vereenvoudigen van alle verzekeringsprocessen en het ontwikkelen van specifieke internetverzekeringsproducten.

Reinout Schoone, verhuurmanager van Hanzevast Real Estate, is erg blij met de nieuwe huurder. ‘Het komt de dynamiek en de levendigheid van het gebouw ten goede. Ook de overige huurders zijn zeer content, temeer daar de receptie en de kantine weer in gebruik worden genomen.

Interesse in Le Triangle?
Op dit moment is nog één van de vijf verdiepingen in Le Triangle te huur. Het gaat om een bruto vloeroppervlak van ca. 1200 m2. Het pand heeft een markante uitstraling en ligt op een zichtlocatie aan de A2. De representatieve entree is afgewerkt met duurzame materialen en beschikt over een receptiebalie. Daarnaast is op de begane grond een bedrijfsrestaurant aanwezig. Pettelaarpark is dé kantorenlocatie van 's-Hertogenbosch, pal gelegen naast het Provinciehuis. De bereikbaarheid per eigen vervoer is uitstekend, de bereikbaarheid per bus is redelijk tot goed. De binnenstad en het NS Station zijn binnen 5 tot 10 autominuten bereikbaar.
Heeft u interesse, neemt u dan contact op met Reinout Schoone, verhuurmanager: (06) 134 375 80 of mail: schoone@hanzevast.nl

Petterlaarpark Le Triangle

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.