Home » Nieuws » Hanzevast verhuurt 3.000 m2 in Diemen

Hanzevast verhuurt 3.000 m2 in Diemen

22 februari 2013

Hanzevast Real Estate heeft namens Hanzevast Fonds 39 C.V. overeenstemming bereikt met SAAone EPCM Bouwcombinatie (SAAone) over de verhuur van circa 3.000 m² kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen in kantoorgebouw “Buitenhuis” aan de Eekholt 54 in Diemen.
 
Saaone is recent door Rijkswaterstaat geselecteerd voor de weguitbreiding van de A1/A6, over een afstand van 20 kilometer. Het betreft de verbreding van het traject met extra rijstroken. Zo krijgen de A1 en de A6 tussen knooppunt Diemen en de Hollandse Brug beiden 2x5 rijstroken. De A6 krijgt vanaf de Hollandse Brug tot en met de Hoge Ring bij Almere 4x2 rijstroken. Op het gehele traject A1/A6 komt een wisselbaan van 2 rijstroken. Daarnaast wordt een deel van de A1 ter hoogte van Muiden verlegd. Saaone zal vanuit haar nieuwe kantoor alle werkzaamheden van dit project voorbereiden en coördineren.
 
SAAone EPCM Bouwcombinatie is een consortium, dat bestaat uit VolkerWessels, Boskalis, Hochtief en DIF.

Gebouw “Buitenhuis” is per november 2012 beschikbaar gekomen door het vertrek van Praxis Bouwmarkten. Door de verhuur per januari 2013 is het gebouw weer volop in gebruik. Op dit moment is er nog circa 2.500 m² voor verhuur beschikbaar.
 
Hanzevast Real Estate is in deze transactie bijgestaan door Broersma Bedrijfsmakelaardij en BNP Paribas Real Estate (voorheen Holland Realty Partners). Cerius Projects heeft namens SAAone het gebouw binnen anderhalve maand aangepast aan de wensen van huurder.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.