Home » Nieuws » Herhaalde oproep participanten aanmaken account

Herhaalde oproep participanten aanmaken account

14 november 2013

Enkele maanden geleden hebben wij voor onze participanten de webportal ‘Mijn Hanzevast’ gelanceerd. Hier is alle informatie betreffende participaties overzichtelijk bij elkaar opgenomen, zoals financiële rapportages, notulen van bijeenkomsten en invulinstructies voor de belastingaangifte. 

‘Mijn Hanzevast’ biedt verscheidene voordelen: een snellere en efficiëntere informatieverstrekking, een forse kostenreductie en een afnemende belasting van het milieu. Met ingang van 1 januari 2014 zal de informatievoorziening van Hanzevast richting haar participanten daarom enkel nog via de webportal of anderszins digitaal verlopen en wordt er géén informatie per post meer verstrekt. 

Participeert u in één of meerdere van onze vastgoed- en/of scheepsfondsen en heeft u nog geen account voor de webportal aangemaakt? Dan adviseren wij u vriendelijk dit alsnog op korte termijn te doen. Op die manier blijft u, ook vanaf 1 januari 2014, op de hoogte van de ontwikkelingen binnen uw fonds(en).  

Klikt u hier om een account aan te maken.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.