Home » Nieuws » Herkapitalisatie drie vastgoedfondsen van Hanzevast

Herkapitalisatie drie vastgoedfondsen van Hanzevast

20 december 2016

Afgelopen donderdag heeft Hanzevast het vastgoed van de fondsen Holland 24, Holland 49 en Holland 58 verkocht aan HV Netherlands Portfolio CV, een investeringsfonds van HighBrook Investors uit New York. Daarmee heeft Hanzevast de herkapitalisatie afgerond van drie van de 18 door haar beheerde vastgoedfondsen.  De deal met Highbrook is dusdanig dat de beleggers van de respectievelijke fondsen, meedelen in het  toekomstige resultaat.

Onder begeleiding van adviseur Wallich & Matthes heeft Hanzevast de afgelopen tijd partijen buiten Nederland benaderd voor het uitnemen van bestaande leningen.  De bereidheid van zittende financiers om tegen gunstige voorwaarden afscheid te nemen van hun posities, maakt het mogelijk om investeerders daarvoor te interesseren.

De drie kantoorfondsen bestaan uit 12 kantoorgebouwen met ruim 50.000 m2 verhuurbaar oppervlak verspreid over Nederland, waaronder Amsterdam en Den Haag. Hanzevast blijft haar rol als property en asset manager van de gebouwen vervullen.                                                                                                                

De transactie heeft geen gevolgen voor zittende huurders. Hanzevast is juridisch geadviseerd door Trip Advocaten & Notarissen.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.