Home » Nieuws » Huurcontract voor 10 jaar met Bistum Munster

Huurcontract voor 10 jaar met Bistum Munster

07 oktober 2014

Namens verhuurder vastgoedfonds Hanzevast Duitsland 1 CV heeft Hanzevast Germany overeenstemming bereikt met het Bistum Münster inzake een huurovereenkomst. De huurovereenkomst is overeengekomen voor een periode van 10 jaar en betreft circa 2.056 kantoorruimte in het gebouw aan de Johan Kraneweg te Münster.

Hanzevast real estate werd bij de verhuur bijgestaan door makelaarskantoor Busche & Czeranski uit Münster. Het Bistum werd bij de aanhuur geadviseerd door Homann Immobilien. In het gebouw zal de IT afdeling van het Bistum zich huis gaan vesten.

Vastgoedfonds Hanzevast Duitsland 1 CV bezit in totaal drie gebouwen. Naast het gebouw in Münster is het fonds eigenaar van gebouwen in Schwerte en Hamburg. Het gebouw in Schwerte is net als het gebouw in Münster volledig verhuurd, het gebouw in Hamburg kent een bezettingsgraad van 77%.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.