Home » Nieuws » Miss Etam en Hanzevast real estate sluiten nieuwe huurovereenkomst voor kantoor- en bedrijfsruimte te Zoetermeer

Miss Etam en Hanzevast real estate sluiten nieuwe huurovereenkomst voor kantoor- en bedrijfsruimte te Zoetermeer

14 maart 2016

Miss Etam en Hanzevast real estate, namens Vastgoedfonds Hanzevast Holland 52 CV, hebben overeenstemming bereikt inzake het aangaan van een nieuwe huurovereenkomst met betrekking tot het kantoor- annex bedrijfsgebouw gelegen aan de Oostweg 2 te Zoetermeer.

De huurovereenkomst is overeengekomen voor een langjarige periode en betreft circa 6.200 m² kantoorruimte, 28.500 m² bedrijfsruimte alsmede 195 parkeerplaatsen. Het kantoor- annex bedrijfsgebouw ligt op de kruising van de Oostweg en Tobias Asserlaan en is onderdeel van bedrijventerrein “Zoeterhage” en is uitstekend bereikbaar vanaf snelweg A12.

Miss Etam is van oudsher gevestigd in dit object in Zoetermeer. De nieuwe eigenaar, R&S Retail Group, kiest ervoor om vanuit het bestaande servicekantoor en distributiecentrum in Zoetermeer de onderneming verder uit te bouwen.

RECIM, opgericht door Eric de Clercq Zubli en Rianne Dekkers, adviseerde de Etam Groep in de huur van het object. RECIM begeleidde Etam Groep tevens in de aanhuur van de winkels.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.