Home » Nieuws » MLC audit Hanze Mumbai positief afgerond

MLC audit Hanze Mumbai positief afgerond

13 augustus 2014

Op 6 augustus jongstleden heeft Lloyds Register aan boord van de Hanze Mumbai in de haven van Lagos, Nigeria de externe MLC (Maritime Labour Convention) audit uitgevoerd.

De Maritime Labour Convention stelt zich ten doel de arbeidsomstandigheden en -voorwaarden van meer dan 1,2 miljoen zeevarenden wereldwijd te verbeteren. Het verdrag voorziet in uitgebreide rechten en beschermingen voor zeevarenden en geldt internationaal voor alle zeeschepen die worden gebruikt voor commerciële activiteiten. Het Maritime Labour Certificaat is de certificering van de leef- en werkomstandigheden van zeevarenden aan boord.

Het MLC Certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar, waarbij een intermediate verificatie audit tussen het tweede en derde jaar uitgevoerd dient te worden. De audit is met een positief resultaat afgerond.

De volgende externe audit zal over 2 jaar plaatsvinden, waarbij het certificaat bij een goed resultaat wederom voor een periode van 5 jaar zal worden uitgegeven.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.