Home » Nieuws » Ms Hanze Gendt opgeleverd

Ms Hanze Gendt opgeleverd

19 september 2012

Op dinsdag 18 september 2012 om 1900 lokale tijd te Qidong, China is de Hanze Gendt, het derde Seahorse35 schip van Vlootfonds 3, opgeleverd door de werf. De laatste week voor oplevering stonden geheel in het teken van het intensief testen van alle apparatuur, het trainen van de bemanning en het volledig bevoorraden en uitrusten van het schip. Ruim 600 ton bunkers werden ingenomen. Op 19 september 2012 zal het schip uitlopen en al bij het uitgaand passeren van het loodsstation in tijdcharter gaan voor een reis van Azië naar de middellandse zee, met als lading bauxiet en staalproducten. Commercieel manager MST heeft deze 50 dagen durende positioneringsreis afgesloten, met zicht op vervolg emplooi in de lading portfolio van MST. 

Kapitein Castro brengt zijn eerdere ervaring op de Hanze Goslar in, om ook de Hanze Gendt goed in bedrijf te stellen en met de bemanning de voorbereidingen te maken op de verdere audits. Namens Hanzevast wensen wij de Hanze Gendt en haar bemanning een behouden vaart en voorspoed op haar reizen.

Hieronder een aantal afbeeldingen van de oplevering van de ms Hanze Gendt.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2019

31 december 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg september 2019

27 september 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.